Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Цукіні з пармезаном

Інгридієнти:
  • Цукіні - 150г
  • Чебрець - 1г
  • Сіль - 3г
  • Вершки - 60г
  • Пармезан - 40г
  • Оливкова олія - 40г
  • Мікрогрін - 1г
  • Часник - 10г
  • Базилік - 5г

Технологія приготування:
Цукіні розрізаємо навпіл і нарізаємо вздовж на великі часточки, кладемо в миску і додаємо оливкова олія, чебрець і сіль. На решітку розігрітого до 250 градусів гриля кладемо цукіні і смажимо приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку. У сотейнику змішуємо вершки і пармезан і даємо закипіти соусу, варимо поки пармезан не розтопиться. Пробиваємо блендером базилік, часник і оливкове масло. На тарілку викладаємо смажений цукіні, поливаємо соусом з пармезаном і базилік-часниковим соусом, декоруємо Мікрогрін.
Made on
Tilda