Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Брускета з ростбіфом та цибулевим мармеладом

Інгридієнти:
  • Чіабатта 2 Слайса
  • Філадельфія 30 г
  • Лук червоний 50 г
  • Вино червоне 10 г
  • Цукор 30 г
  • Телятина філе 50 г
  • Соєвий соус 15 г
  • Ворчестер соус 5 г
  • Часник 1 зубчик
  • Чебрець 1г
  • Оливкова олія 30 г

Технологія приготування:
Зачищене філе телятини маринуємо в соєвому соусі з додаванням соусу ворчестер, розчавленого часнику, оливкова олії і чебрецю. Лук червоний ріжемо півкільцями.
На розігрітий до 250 градусів гриль, вставляємо сковороду WOK (GBS). На прогріту сковороду викладаємо нарізаний півкільцями цибулю і помішувати 2-3 хвилини. Після того, як цибульний сік випарується, додаємо масло і смажимо ще 5-7 хвилин. Солимо і додаємо вино. Помішуємо ще 2-3 хвилини і додаємо цукор. На решітку викладаємо замариноване м'ясо і смажимо по 1-2 хвилини з кожного боку. Чіабатту сушимо на грилі. Мажемо чіабатту сиром Філадельфія, викладаємо нарізане слайсами м'ясо і цибульний мармелад, прикрашаємо Мікрогрін.
Made on
Tilda