Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Бургер з телятиною і цибульним мармеладом

Цибулевий мармелад п / ф на 1 кг
Інгридієнти:
  • Лук червоний солодкий - 1 кг
  • Червоне сухе вино - 100 мл
  • Цукор - 80г
  • Мед - 50 г
  • Винний оцет - 4 ст.л.
  • Оливкова олія - 50 г
  • Чебрець свіжий - 4 г
  • Мелений чорний перець - 3г

Технологія приготування:
Наріжте півкільцями цибулю, потім обсмажте його на невеликій кількості оливкової олії на середньому вогні. Добре перемішайте цибулю, поки він не стане злегка м'яким і прозорим (20 хвилин).
Далі додайте мед, цукор, чебрець, винний оцет і червоне вино. Злегка посоліть і поперчіть. Добре перемішайте масу.
На дуже слабкому вогні тушкуйте цибулю, злегка відкривши кришку. (20 хв)
Дайте рідини повністю випаруватися, збільште вогонь, зніміть кришку, постійно помішуючи.

Соус BBQ п / ф на 1кг
Інгридієнти:
  • Кетчуп - 1кг
  • Часник - 4 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 200г
  • Соус Ворчестер - 30г
  • Винний оцет - 30г
  • Оливкова олія - 60г
  • Цукор тростинний - 60г
  • Гірчичний порошок - 5г
  • Кайенскийперець - 1г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Технологія приготування:
Цибулю і часник очистіть і дуже дрібно наріжте окремо.
У глибокому сотейнику з товстим дном на середньому вогні розігрійте оливкову олію, покладіть цибулю, обсмажте до м'якості, 5 хв. Потім додайте часник, обсмажуйте ще 2 хв.
Додайте до цибулі з часником кетчуп, доведіть до кипіння. Залийте цукор з гірчичним порошком приблизно половиною склянки окропу, перемішайте до повного розчинення.
До цукру з гірчичним порошком, додайте оцет ще раз розмішайте і влийте отриману масу в соус. Приправте соусом ворчестер, сіллю, чорним і кайенским перцем за смаком, готуйте, час від часу помішуючи, 10 хв.
Зніміть соус з вогню, дайте трохи охолонути.

Інгридієнти:
  • Булочка - 1 шт
  • Соус BBQ п / ф - 40 г
  • Фарш із телятини - 100 г
  • Сир чедер - 30 г
  • Цибулевий мармелад п / ф - 30 г
  • Шпажки для бургера - 1 шт

Технологія приготування:
Посоліть і поперчіть фарш, сформуйте котлети з допомогою преса для бургерів і поставте їх в холодильник на 30хв.
Дістаньте котлети і смажте їх на газовому грилі при температурі 250-300 градусів по 1-1,5 хвилини з кожного боку.
Після того як котлети будуть готові, покладіть на них сир і залиште ще на секунд 30 поки сир не розплавиться.
Булочки розріжте навпіл і обсмажте на грилі до хрусткої скоринки.

Збираємо бургер в порядку:
  • Булочка
  • Соус BBQ
  • Котлета з сиром
  • Цибулевий мармелад
  • Булочка з соусом BBQ
Made on
Tilda