Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Качине філе з полентой в солоній карамелі

Інгридієнти:
  • Качине філе - 200 г
  • Фісташки - 10 г
  • Мікрогрін - 2 г

Полента п / ф на 1кг

  • Полента - 0,300
  • Гриби шиітаке - 0,200
  • Лук порей - 150 г
  • Вода очищена - 800 мл
  • Вершки 18% - 100 мл
  • Олія - 150 мл
  • Сіль - 20 г
  • Пармезан - 30 г

Солона карамель п / ф на 1 кг
  • Вода очищена - 120 мл
  • Цукор - 450 г
  • Вершки 18% - 450 120 мл
  • Сіль - 30 г

Технологія приготування:

Качине філе просушіть паперовим рушником, видаливши зайву вологу і зробіть надрізи з боку шкіри.

На попередньо розігрітий гриль до 250 градусів викладайте качине філе і смажте з боку шкіри, витаплівая підшкірний жир.

Після того, як шкіра стане хрусткою, переверніть філе і смажте ще 3-4 хвилини. Зніміть з вогню і дайте м'ясу відпочити.

Обсмажене качине філе наріжте слайсами по 1см і викладайте на попередньо обсмажену поленту, полийте соусом, додайте фісташки і прикрасьте Мікрогрін.


Полента

Лук порей і гриби шиітаке нарізаємо довільно і відправляємо на розпечену сковороду WOK. Після того, як цибуля змінить колір, вливаємо воду і вершки, додаємо сіль і рослинне масло. Після закипання рідини частинами всипаємо польотну і ретельно вимішуємо до повного загустіння і всипаємо натертий пармезан. Викладаємо поленту на деко і охолоджуємо. Після охолодження поленти, нарізаємо її (кубики, смужки, трикутники) і обсмажуємо на грилі до хрусткої скоринки.


Солона карамель

Змішайте цукор з водою і поставте сотейник на додаткову пальник.

Окремо в сотейниках нагрійте вершки і розтопіть вершкове масло.

Після того як цукор поміняє колір на бурштиновий, влийте вершки а потім вершкове масло, ретельно вимішайте і зніміть з вогню і додайте дрібку солі.

Made on
Tilda