Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Спаржа з Бурратою і соусом вінегрет на грилі

Інгридієнти:
  • Спаржа 80 г
  • Буррата 1 шт
  • Оливкова олія 30 г

Соус вінегрет
  • Оливкова олія 80 г
  • Винний оцет 20 г
  • Гірчиця медова 20 г
  • Цибуля зелена 10 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Технологія приготування:
Змішайте всі інгредієнти і додайте дрібно рубаний зелений лук.
Зачистіть ніжки спаржі. Полийте Буррата і спаржу оливковою олією і смажте на грилі при температурі 200-250 градусів протягом 5-8 хвилин. По закінченню приготування, подавайте спаржу з Буррата з соусом вінегрет.
Made on
Tilda