Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Тар Тар з телятини з креветочним біском і копченим японським майонезом

Інгридієнти:
  • Філе телятини - 100 г
  • Кримський цибулю - 15 г
  • Гірчиця французька - 10 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чилі - 1 г
  • Соус ворчестер - 10 г
  • Соєвий соус - 10 г
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Японський майонез - 20 г
  • Сливки (для Біска) - 50 г
  • Масло вершкове (для Біска) - 20 г
  • Біле вино - 5 г
  • Мікрогрін - 1 г

Технологія приготування:
Філе телятини, кримський цибулю і перець чилі нарізаємо дрібними кубиками (тар тар). Заправляємо соєвим соусом, гірчицею, солимо, перчимо і додаємо соус ворчестер, ретельно вимішуємо. Після того, як наш тар тар готовий, беремо панцири креветок і кладемо їх на суху розігріту сковороду. Після того, як панцирі змінили колір, випаровуємо біле вино, додаємо вершки і затягуємо вершковим маслом. Японський майонез кладемо в миску і ставимо на вугільний гриль на мінімальний жар, на вугілля сипем тріску для копчення і закриваємо кришку (помішувати кожні 20 секунд).
На тарілку викладаємо тар тар, декоруємо точками майонезу і креветочним біском.
Made on
Tilda