Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Стейк Рібай з креветками і соусом чімічуррі

Інгридієнти:
  • Рібай - 1 шт
  • Хвости тигрових креветок - 2 шт (16/20)
  • Чебрець - 2 г
  • Часник - 20 г
  • Оливкова олія - 30 г
  • Вершки - 20 г
  • Петрушка - 5 г
  • Базилік - 5 г
  • Кінза - 5 г
  • Лайм - ¼ шт
  • Мікрогрін - 1 г

Технологія приготування:
Стейк маринуємо з чебрецем, розчавленим часником і оливковою олією. Точно так же, маринуємо креветки (можна разом зі стейком). Базилік, часник, кінзу і петрушку змішуємо в чаші блендера і перебиваємо з додаванням оливкової олії і солі. Після чого, смажимо на газовому грилі стейк по 1,5 хвилини з кожного боку (в залежності від прожарювання, час може зменшуватися або збільшуватися) і даємо стейку відпочити. Поки наш стейк відпочиває, ми смажимо креветки по 1,5-2 хвилини, після чого відправляємо їх в сковороду вог, додаємо наш соус чіммічурі і трохи вершків.
На тарілку кладемо стейк, додаємо креветки з соусом і декоруємо мікрогрін.
Made on
Tilda