Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Запечена груша з медом і горіхами

Інгридієнти:
  • Груша "Конференція" - 1 шт
  • Мед - 20 г
  • Чебрець - 1 г
  • Кедровий горіх - 10 г
  • Фольга

Технологія приготування:
Половинку груші ріжемо навпіл, зачищаємо середину. Загортаємо низ груші в фольгу, утворюючи човник, поливаємо медом і відправляємо на решітку гриля. Запікаємо 10 хвилин при температурі 150-200 градусів, після чого посипаємо подрібненими кедровими горіхами. Смачного!
Made on
Tilda