Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Стейк з телятини з картопляним мусом

Інгридієнти:
  • Філе телятини п-200 г
  • Картопляний мус - 100 г
  • Шиітаке - 40 г
  • Олія - 40 мл
  • Масло №1 - 20 мл
  • Мікрогрін - 2 г

Картопляний мус на 1 кг

  • Картопля - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 300 г
  • Печериці - 300 г
  • Вершки 18% - 400 г
  • Сіль - 15 г
  • Перець чорний мелений - 5 г
  • Олія - 150 мл
  • Часник - 100 г

Масло # 1 на 1 кг
  • Оливкова олія - 680 мл
  • Соєвий соус - 360 мл

Технологія приготування:
Картопляний мус на 1 кг
Очищену цибулю, картоплю і печериці нарізаємо півкільцями і смажимо на попередньо розігрітій сковороді WOK в порядку:
⁃ Цибуля
⁃ Картопля
⁃ Гриби печериці
Обсмажені овочі солимо і поміщаємо в Термомікс, додаємо часник, вершки і чорний перець. Перебиваємо всі інгредієнти в Термомікс до однорідної маси.

Масло # 1 на 1 кг
Змішайте всі інгредієнти.

Стейк просушіть паперовим рушником. Розігрійте гриль до робочої температури 200-250 градусів.

На розпечену решітку гриля викладаємо стейк, попередньо подмаріновав його маслом # 1 і смажте по 3-4 хвилини з обох сторін, в залежності від бажаної прожарювання.

Зніміть стейк з вогню і дайте йому відпочити 5-7 хвилин.

На сковороді WOK обсмажте гриби шиітаке з додаванням олії # 1

На тарілку викладайте стейк, мус з картоплі, смажені шиітаке і прикрашайте Мікрогрін.



Made on
Tilda