Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Лосось з кремом з буряка

Інгридієнти:
  • Лосось - 200 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Тімьян- 1 г
  • Оливкова олія - 30 г
  • Буряк - 30 г
  • Вершки 18% - 80 г
  • Сир Філадельфія - 10 г
  • Сіль за смаком
  • Перець - за смаком
  • Тріска для копчення
  • Пергамент
  • Фольга

Технологія приготування:
Філе лосося просушують паперовим рушником і маринуємо в оливковій олії з додаванням часнику, чебрецю і солі. Зачищену і нарізану кубиком буряк присмачуємо оливковою олією, солимо і загортаємо в пергамент, а після в фольгу.
На розігрітий до 200 градусів гриль, кладемо буряк і залишаємо на 20-25 хвилин до повної готовності. Лосось кладемо на решітку, шкірою вниз і распаліваем тріску. Закриваємо кришку на 7-10 хвилин. Запечену буряк пробиваємо в блендері, додаємо вершки і Філадельфію, доводимо до смаку. На тарілку викладаємо підкопчений лосось і мус з буряка, декоруємо Мікрогрін. Смачного.
Made on
Tilda