Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Копчені свинячі ребра в соєво-медовому соусі

Інгридієнти:
  • Ребра свинячі - 300 г
  • Сіль за смаком
  • Соєво-медовий соус п / ф - 150 г
  • Оливкова олія - 50 г
  • Тріска для копчення - 200 г
  • Чебрець - 2 г
  • Часник - 2 зубчики

Технологія приготування:
Свинячі ребра зачистити від пліви і замаринувати з часником, чебрецем і оливковою олією, злегка підсолити.
На вугільному грилі смажимо ребра при температурі 200-250 градусів по 3-5 хвилини з кожного боку, попередньо засипавши тріску для копчення на вугілля.
На тарілку викладіть ребра і полийте їх соєво медовим соусом.

Соус
Інгридієнти:
Часник - 5 зубчиків
Імбир - 30 г
Оливкова олія - 50 г
Гірчиця - 100 г
Соєвий соус - 350 г
Мед - 500 г

Технологія приготування:
Очищений часник і імбир натерти на дрібну терку і злегка обсмажити на оливковій олії.
Влити соєвий соус, гірчицю і мед добре розмішати.
Дати покипіти хвилин 5-10 на слабкому вогні до загущення.
Made on
Tilda