Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Лосось в азіатському стилі

Інгридієнти:
  • Лосось - 150 г
  • Імбир - 10 г
  • Часник - 10 г
  • Цукор тростинний - 20 г
  • Соєвий соус - 50 г
  • Кунжут - 3 г
  • Лайм - 20 г
  • Сіль - 2 г
  • Оливкова олія - 5 г
  • Чебрець - 1 г
  • Кінза - 3 г
  • Пластівці Чилі - 1 г

Технологія приготування:
Лосось обробити на стейки і видаліть кістки (не знімаючи шкури). Просушіть паперовим рушником і замаринуйте в оливковій олії з чебрецем і половиною часнику. Розігрійте гриль до температури 250 градусів і вставте сковороду wok. Очищений імбир і часник подрібніть ножем, додайте тростинний цукор і злегка обсмажте на сковороді wok, потім влийте соєвий соус. Соус повинен кипіти до повного розчинення в ньому цукру. По закінченню готування, зніміть з вогню сковороду і додайте в соус дрібно посічену кінзу і пластівці Чилі.
На розігрітий до 250 градусів гриль, викладаємо стейк, шкурою вниз і смажимо приблизно 3 хвилини, потім перевертаємо і смажимо ще 5-7 хвилин, періодично перевертаючи стейк. Зніміть стейк з вогню і дайте йому трохи відпочити (2-3 хвилини)
На тарілку викладіть стейк, полийте його соусом, посипте кунжутом і збризніть соком лайма. Смачного!
Made on
Tilda