Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Салат з кальмарами на грилі в цитрусової заправці

Інгридієнти:
  • Шпинат свіжий 30 г
  • Черрі 60 г
  • Оливкова олія 30 г
  • Кальмари кільця 60 г
  • Лайм 25 г
  • Апельсин 50 г
  • Соєвий соус 10 г
  • Ворчестер 3 г
  • Мед 10 г
  • Малиновий оцет 2 г

Технологія приготування:
Кальмар маринуємо з сіллю, перцем і оливковою олією. На розігрітий до 250 градусів гриль викладаємо кальмари і смажимо 1-2 хвилини з кожного боку. З лайма і апельсина видавлюємо сік, додаємо соєвий соус і соус ворчестер, балансуємо кислоту медом. Черрі ріжемо навпіл, додаємо шпинат і злегка присаливаем з додаванням оливкової олії. Додаємо смажений кальмар і викладаємо в тарілку. Поливаємо заправкою на основі цитрусових.
Made on
Tilda