Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Копчені перепілки в медовій глазурі

Інгридієнти:
  • Перепілки - 2 шт
  • Соєвий соус - 20 г
  • Чебрець - 1 г
  • Мед - 60 г
  • Апельсин - 1 шт
  • Виноград - 50 г
  • Малина - 50 г
  • Цукор - 50 г
  • Сухе червоне вино - 20 мл
  • Кунжут - 5 г
  • Оливкова олія - 30 г
  • Сіль - 5 г
  • Шпинат свіжий - 10 г

Технологія приготування:
Перепілки посолити, додати чебрець і полити оливковою олією і соєвим соусом. У розігрітий до 200 градусів вугільний гриль, насипати попередньо замочену тріску. На решітку викладаємо перепілки і закриваємо всі паркани повітря. Коптимо приблизно 15-20 хвилин. Апельсин філеруем, виноград ріжемо навпіл. У сковороду WOK кладемо апельсини і нарізаний виноград і прогріваємо з додаванням меду. У сотейник кладемо малину, цукор, вино і випаровуємо до освіти соусу.
На тарілку кладемо свіжий шпинат, копчені перепілки, поливаємо медом з фруктами і малиновим соусом. Посипаємо кунжутом.
Made on
Tilda