Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Стейк з телятини з грибним соусом

Інгридієнти:
  • Філе телятини 250 г
  • Часник 1 зубчик
  • Соєвий соус 30 г
  • Ворчестер 8 г
  • Чебрець 1 г
  • Печериці 80 г
  • Вершки 18% 80 г
  • Оливкова олія 30 г

Технологія приготування:
Стейк просушують паперовим рушником і маринуємо в соєвому соусі з додаванням часнику, чебрецю, оливкова олії і соусу ворчестер. Гриби ріжемо крупно. На розігрітий до 250 градусів гриль, вставляємо сковороду WOK (GBS). Обсмажуємо гриби в сковороді до зменшення їх в обсязі в 2 рази, додаємо соєвий соус, солимо і заливаємо вершками. Тушкуємо 3-5 хвилин. На решітку викладаємо стейк, попередньо очистивши його від чебрецю і часнику і смажимо по 2 хвилини з кожного боку в залежності від бажаної прожарювання. На тарілку викладаємо нарізаний стейк і поливаємо соусом з грибами. Декоруємо Мікрогрін.
Made on
Tilda