Замовити зворотній дзвінок ✋
Заповніть форму, та ми зовсім скоро зв'яжемось з вами!
Ми з радістю вирішемо усі ваші питання!
 
Не соромтеся писати, телефонувати та відвідувати нас. Ми дуже любимо спілкуватися з нашими клієнтами.
Grill House - Weber

Одеса, Катаєва провулок, 3
тел. 0 800 339 758

Київ, Балтійський провулок, 20
+380 (66) 943 46 30

Курячий рулет

Інгридієнти:
  • Курячі стегна 350 г
  • Дор блю 40 г
  • Креветки 3 шт
  • Часник 10 г
  • Нитка для м'яса
  • Шпинат 20 г
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Чебрець 1г

Технологія приготування:
Курячі стегна зачистите від кістки. Креветки очистіть від панцира і видаліть шлунок. Добре відбийте курячі стегна, посоліть, поперчіть. На відбиті стегна викладіть спочатку шпинат, потім креветки і посипте сиром дор блю. Змотайте щільний рулет і добре обтягніть харчової ниткою. Розпаліть гриль до температури 200-250 градусів і обсмажуйте рулет з 4-х сторін протягом 15-20 хвилин. Після закінчення приготування, дайте рулету відпочити 3-5 хвилин і подавайте.
Made on
Tilda